Ford Fiesta huren

4 Klasse: B
Zitplaatsen: 5
fuel-iconBrandstof: Benzine
Handgeschakeld
Meerprijs per km: € 0,17
Veelgestelde vragen
Dag
€ 57.5,-
Weekend
€ 100,-
Week
€ 400,-
Prijzen zijn inclusief btw
Huur nuFAQHuur nu

Huur een Ford Fiesta! Ervaar rijplezier en veelzijdigheid in één auto. Huur een Fiesta en geniet van comfort, stijl en prestaties in een compacte auto. Ondanks zijn compacte formaat biedt de Ford Fiesta verrassend veel ruimte. Met voldoende bagageruimte en flexibele zitopties kun je gemakkelijk al je benodigdheden meenemen. Dankzij geavanceerde technologieën biedt de Ford Fiesta uitstekende brandstofefficiëntie. Je kunt dus verder rijden met minder tankstops en geld besparen op brandstofkosten, terwijl je tegelijkertijd een milieubewuste keuze maakt. Neem vandaag nog contact met ons op om een Ford Fiesta huren! Geniet van comfort, stijl en veelzijdigheid op de weg.

Waarom een Ford Fiesta huren bij Autoverhuur Drenthe in Assen/Drenthe?

De keuze voor een huurauto in Assen/Drenthe is niet zomaar gemaakt. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals prijs, comfort, brandstofefficiëntie en service. Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van deze factoren, dan is een Ford Fiesta huren huren bij Autoverhuur Drenthe dé ideale optie.

Compact en comfortabel

De Ford Fiesta huren staat bekend om zijn compacte formaat en toch verrassend ruime interieur. Het is de perfecte auto voor zowel stadsritjes als langere tochten door het prachtige Drentse landschap. Door het compacte formaat manoeuvreer je eenvoudig door smalle straatjes en vind je makkelijk een parkeerplek in het bruisende Assen of in de kleinere dorpen van Drenthe.

Zuinig en milieuvriendelijk

Bij het kiezen van een huurauto is het brandstofverbruik vaak een belangrijke overweging. De Ford Fiesta huren staat bekend om zijn uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor je niet alleen bespaart op brandstofkosten, maar ook een milieubewuste keuze maakt. In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is dit een uitstekende keuze voor milieubewuste reizigers.

Ongeëvenaarde service van Autoverhuur Drenthe

Autoverhuur Drenthe s heeft jarenlange ervaring in de verhuurbranche en staat bekend om zijn uitmuntende service. Van het moment van reserveren tot de teruggave van de auto, je kunt rekenen op een vlotte en klantvriendelijke ervaring. Daarnaast is Drenthe Tours gevestigd in Assen, het hart van Drenthe, waardoor je snel en eenvoudig de hele regio kunt verkennen.

Voordelig tarief

Een ander groot voordeel van het huren van een Ford Fiesta huren bij Autoverhuur Drenthe is het voordelige tarief. Dankzij de efficiënte bedrijfsvoering van Drenthe Tours kunnen ze hun klanten scherpe prijzen bieden. Hierdoor krijg je waar voor je geld en kun je optimaal genieten van je verblijf in Assen en Drenthe.

Ontdek Assen en Drenthe

Drenthe biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Met de Ford Fiesta huren van Autoverhuur Drenthe ontdek je gemakkelijk alle hoogtepunten van de regio. Of je nu het TT Circuit in Assen wilt bezoeken, een wandeling wilt maken door het Nationaal Park Dwingelderveld of de historische hunebedden wilt bewonderen, met de Toyota Aygo kom je overal.

Concluderend, of je nu voor zaken, plezier of een combinatie van beide naar Assen/Drenthe reist, de Ford Fiesta huren van Autoverhuur Drenthe is de beste keuze. Maak je trip comfortabel, betaalbaar en onvergetelijk door te kiezen voor de kwaliteit en service van Drenthe Tours.

whatsapp icon