Auto huren

Per 12-1-2022 zijn onze prijzen aangepast!

Wij verhuren alleen maar in onze eigen regio. 

De borg bedraagt €200 ongeacht wat voor voertuig er gehuurd wordt.

Zoekt u een huurauto in de regio Drenthe? Autoverhuur Drenthe biedt een breed aanbod huurauto's. Hierdoor is er altijd een geschikte auto te vinden. Bij Autoverhuur Drenthe betaalt u een voordelig tarief, rijdt u in een kwalitatief goede huurauto en ontvangt u een uitstekende huurservice. Wilt u een mooie personenauto huren? Er zijn bij Autoverhuur Drenthe veel verschillende personenauto’s te huur. Alle huurauto's kunnen gehuurd worden in termijnen van één dag, een weekend of een volledige week. Het huren van een auto is eenvoudig en biedt veel voordelen. 

Onze personenauto's te huur

Bij Autoverhuur Drenthe huurt u mooie en praktische personenauto’s. Bij het huren van een personenauto kunt u kiezen uit een ruim assortiment. Onze huurauto’s variëren klasse A tot en met klasse C. Hieronder valt bijvoorbeeld een Volkswagen Up, Renault Clio en een Peugeot 308. Rijdt u liever in een elektrische huurauto? Kies dan voor een elektrische auto huren bij Autoverhuur Drenthe. Onze elektrische Volkswagen Up huren past dan perfect bij u.

Wilt u graag een auto huren? Bekijk dan hier ons aanbod en vind uw perfecte huurauto.

5 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Vragen over een auto huren?

Heeft u vragen over een auto huren of andere vragen over personenauto's? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze FAQ! Neem ook een kijkje naar onze personenbussen, bakwagen, bestelbussen, aanhangwagens en accessoires.