Auto huren

Wij verhuren alleen maar in onze eigen regio. 
De borg bedraagt € 200,00 ongeacht wat voor voertuig er gehuurd wordt.

Zoekt u een huurauto in de regio Drenthe? Autoverhuur Dorenbos biedt een breed aanbod huurauto's. Hierdoor is er altijd een geschikte auto te vinden. Bij Autoverhuur Dorenbos betaalt u een voordelig tarief, rijdt u in een kwalitatief goede auto en ontvangt u een uitstekende huurservice. Alle huurauto's kunnen gehuurd worden in termijnen van één dag, een weekend of een volledige week. Het huren van een auto is eenvoudig en biedt veel voordelen. Of u nu de charmes van Drenthe wilt ontdekken, op zakenreis bent of een vervangende auto nodig heeft, bij ons bent u verzekerd van een comfortabele en vlotte reiservaring.

Onze personenauto's te huur

Bij Autoverhuur Dorenbos huurt u mooie en praktische personenauto’s. Bij het huren van een personenauto kunt u kiezen uit een ruim assortiment, geschikt voor elke gelegenheid of reisbehoefte. Onze huurauto’s variëren klasse A tot en met klasse C. 
Wilt u graag een auto huren? Bekijk dan hier ons aanbod en vind uw perfecte auto.

4 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Auto huren bij Autoverhuur Dorenbos

Wij streven we ernaar dat een auto huren voor u toegankelijk, betaalbaar en kwalitatief hoogstaand is. Bent u klaar voor de reis? Kies dan voor Autoverhuur Dorenbos, waar uw avontuur pas echt begint. Wanneer u denkt aan gemak en vrijheid, dan komt wellicht de gedachte van een auto huren naar boven. We maken het huren van een auto juist eenvoudig. Of u nu een compacte stadsauto of ruime(re) gezinswagen nodig bent. En waar kunt u beter terecht dan bij Autoverhuur Dorenbos voor betrouwbaarheid en service. 

Bij Autoverhuur Dorenbos heeft u een divers aanbod zodat u altijd een auto vindt die bij uw behoeften en budget past. Het biedt daarnaast flexibiliteit. U zit niet vast aan reisroutes of tijden. Met onze personenauto's heeft u de vrijheid om te gaan en staan wanneer u wilt. We hanteren transparante tarieven zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wanneer u kiest voor een auto huren bij Autoverhuur Dorenbos, weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. En daar krijgt u een topvoertuigen voor in de plaats. Wij garanderen namelijk dat elke auto in uitmuntende staat verkeert, zowel qua onderheid als netheid. 

Vragen over een auto huren?

Heeft u vragen over een auto huren of andere vragen over personenauto's? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze FAQ! Neem ook een kijkje naar onze personenbussen, bakwagen, bestelbussen.


whatsapp icon