Autoverhuur Assen

Auto huren in Assen? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Assen!

Auto huren in Assen

Op zoek naar autoverhuur Assen? Assen is centraal gelegen in Drenthe en heeft een rijke omgeving, een auto huren is dan ook ideaal en gemakkelijk. Autoverhuur Drenthe biedt in Drenthe en omstreken, waaronder Assen, divers autoverhuur aan. Bij ons kunt u verschillende type auto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens huren. Een auto huren in Assen moet makkelijk en snel zijn. Wij zijn een gespecialiseerd autoverhuurbedrijf met een uiteenlopend aanbod. U vindt vast en zeker een auto die aansluit op uw eisen en wensen. 

Als u een auto of bus huurt, krijgt u van ons een aantal vrije kilometers. Dit verschilt per lengte van de huur, doorgaans kunt u in ieder geval uitgaan van een minimum van 200 vrije kilometers per dag. Direct op zoek naar autoverhuur Assen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Personenauto huren in Assen?

Een auto huren in Assen? Bij Autoverhuur Drenthe vindt u verschillende compacte personenauto’s om te huren, voor bijvoorbeeld een dagje uit, midweek weg of voor zaken. Ons wagenpark bestaat uit verschillende modellen, waaronder de Opel Corsa Electric, Renault Clio, Volkswagen Polo, Volkswagen E-up (elektrisch), en Volkswagen Up. Elk van deze auto's is zorgvuldig geselecteerd om onze klanten een comfortabele en betrouwbare rijervaring te bieden. Voor autoverhuur Assen bent u zeker aan het juiste adres!

De Opel Corsa Electric is een ideale keuze voor diegenen die milieubewust zijn en een stille, emissievrije rijervaring zoeken. Voor de liefhebbers van traditionele auto’s hebben we de Renault Clio en Volkswagen Polo in ons aanbod bij autoverhuur Assen. Beide auto’s staan bekend om hun betrouwbaarheid, comfort en uitstekende rijprestaties. De Volkswagen Up en E-up is een compacte en wendbare stadsauto. Dit maakt het de perfecte auto voor gemakkelijk parkeren en manoeuvreren in drukke stadscentra. We staan klaar om u te helpen bij autoverhuur Assen. Bekijk ons aanbod van personenauto's om meer te weten te komen over onze verschillende modellen en de voordelen die ze bieden. 

Veilig een auto huren? Wij wel!

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Bezoek onze website of kom langs bij onze vestiging voor autoverhuur Assen. Ontdek ons uitgebreide aanbod en vind de personenauto die perfect bij uw plannen past. Of u nu een compacte auto zoekt of een ruimer model. Boek vandaag nog en begin uw reis met het beste wat autoverhuur Assen te bieden heeft. Neem gerust contact op.