Autoverhuur Assen

Auto huren in Assen? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Assen!

Auto huren in Assen

Op zoek naar autoverhuur Assen? Assen is centraal gelegen in Drenthe en heeft een rijke omgeving, een auto huren is dan ook ideaal en gemakkelijk. Autoverhuur Drenthe biedt in Drenthe en omstreken, waaronder Assen, divers autoverhuur aan. Bij ons kunt u verschillende type auto’s, personenbussen, bestelwagens en aanhangwagens huren. Een auto huren moet makkelijk en snel zijn. Wij zijn een gespecialiseerd autoverhuurbedrijf met een uiteenlopend aanbod, u vindt vast en zeker een auto die aansluit op uw eisen en wensen. 

Als u een auto of bus huurt krijgt u van ons een aantal vrije kilometers. Dit verschilt per lengte van de huur, doorgaans kunt u in ieder geval uitgaan van een minimum van 200 vrije kilometers per dag. 

Op zoek naar autoverhuur Assen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Personenauto huren in Assen?

Een personenauto huren in Assen? Bij AutoverhuurDrenthe vindt u verschillende compacte personenauto’s om te huren, voor bijvoorbeeld een dagje uit, midweek weg of voor zaken. Bij AutoverhuurDrenthe kunt u kiezen uit twee compacte auto’s. Geen grote auto nodig? Dan is de Toyota Aygo een passend vervoersmiddel. Ook hebben wij de Volkswagen UP, handig voor in de stad door het kleine formaat.

Een personenauto huren die wat groter is? Kies dan voor onze Peugeot 308. Een heerlijke auto met voldoende ruimte. Hij beschikt over 5 zitplaatsen met een grote kofferbak, ideaal voor een vakantie of weekendje weg.

Personenauto huren in Assen? Bekijk ons aanbod

Veilig een auto huren? Wij wel!

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Neem gerust contact op.