Personenbus huren


Update voorwaarden
Per 12-1-2023 zijn onze prijzen voor een personenbus huren aangepast! 
De borg bedraagt €200 ongeacht wat voor voertuig er gehuurd wordt.

Als je met een grote groep mensen op pad gaat, kan het handig zijn om te kiezen voor een personenbus huren. Of je nu met een sportteam op weg bent naar een wedstrijd, een dagje uit gaat met vrienden of collega's of met een grote familie op vakantie gaat, een personenbus biedt veel voordelen. Bij autoverhuur Drenthe kunt u eenvoudig en voordelig een bus huren. Een personenbus biedt veel ruimte en comfort voor alle passagiers. Bovendien is het huren van een personenbus vaak goedkoper dan met meerdere auto's reizen.

Een personenbus huren kan bij Autoverhuur Drenthe voor één dag, een weekend of een volledige week. Autoverhuur Drenthe biedt scherpe tarieven, kwalitatief goede personenbussen en snelle service. Een busje huren in de regio Assen doe je bij Autoverhuur Drenthe!

Onze personenbussen te huur

Wij bieden mooie, goede en veilige personenbussen te huur aan. Kiest u voor een Renault busje huren of gaat u voor het huren van een Peugeot busje? Daarnaast kunt u bij Autoverhuur Drenthe kiezen voor een 8 persoons bus of voor een 9 persoons bus. Al onze huurbussen rijden op diesel. Wilt u graag een busje huren? Bekijk dan ons aanbod busverhuur en kies uw idelae huurbus!

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Als je een personenbus gaat huren, is het belangrijk om te letten op de grootte van de bus en het aantal zitplaatsen. Zo kun je een bus kiezen die goed past bij het aantal passagiers en de hoeveelheid bagage die je mee wilt nemen. Al met al kan het huren van een personenbus een goede keuze zijn als je met een grote groep mensen op pad gaat. Het biedt veel comfort, gemak en flexibiliteit en kan bovendien kostenbesparend zijn.

Vragen over een bus huren?

Heeft u vragen over een bus huren of andere vragen over onze bussen? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze FAQ!
Neem ook een kijkje naar onze personenauto, bakwagen, bestelbussen, aanhangwagens en accessoires.