Personenbus huren

Update voorwaarden
Per 12-1-2023 zijn onze prijzen voor een personenbus huren aangepast! 
De borg bedraagt € 200,00 ongeacht wat voor voertuig er gehuurd wordt.

Wanneer u met een grote groep mensen op pad gaat, is een personenbus huren een verstandige keuze. Of u nu met een sportteam naar een wedstrijd rijdt, een dagje uit plant met vrienden of collega's, of met een uitgebreide familie op vakantie vertrekt, een personenbus heeft tal van voordelen. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u gemakkelijk en tegen een gunstig tarief een bus huren. Een personenbus garandeert ruimte en comfort voor elke passagier. Daarnaast is het huren van een personenbus in veel gevallen voordeliger dan reizen met meerdere auto's.

Of u nu een personenbus voor één dag, een weekend of een volledige week nodig heeft, Autoverhuur Drenthe biedt u scherpe tarieven, kwalitatief hoogstaande bussen en een snelle service. Wilt u een personenbus huren in de regio Assen, dan is Autoverhuur Drenthe uw betrouwbare partner!

Onze ruime personenbussen te huur

Op pad met een grotere groep? Bij Autoverhuur Drenthe hebben we de ideale oplossing voor uw reisbehoeften: onze ruime personenbussen. Of u nu een dagje eropuit trekt, een weekend weg organiseert of simpelweg meer zitplaatsen nodig heeft. Onze personenbussen bieden het comfort en de ruimte die u zoekt.

Kiest u voor een Renault personenbus huren of gaat u voor het huren van de Peugeot bus? Daarnaast kunt u bij Autoverhuur Drenthe kiezen voor een 8 persoons bus of voor een 9 persoons bus. Al onze huurbussen rijden op diesel. Wilt u graag een personenbus huren? Bekijk dan ons aanbod en kies uw ideale huurbus!

1 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Kiezen voor de juiste personenbus

Wanneer u een personenbus gaat huren, is het essentieel om te letten op de grootte van de bus en het aantal zitplaatsen. Hierdoor kunt u een bus selecteren die naadloos aansluit bij het aantal passagiers en de bagage die u mee wilt nemen. Alles overwogen, kan een personenbus huren van een uitstekende keuze zijn als u met een grote groep op stap gaat. Het garandeert comfort, gemak en flexibiliteit en kan bovendien een kostenbesparing opleveren.

Vragen over een bus huren?

Wilt u binnenkort eeen personenbus huren en zit u met vragen? Of wilt u meer weten over de specificaties en mogelijkheden van ons busvervoer? Neem dan gerust contact met ons op. ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Voor veelgestelde vragen kunt ook kijken op onze FAQ pagina. Wellicht vindt u daar direct uw antwoord.

U kunt bij ons niet alleen een personenbus huren, we bieden ook diverse andere voertuigen en accessoires aan. Bekijk bijvoorbeeld onze personenauto's voor kleinere groepen of korte trips. Heeft u transportklussen of verhuizingen op de planning? Dan zijn onze bakwagen of bestelbussen wellicht een uitkomst. En voor extra laadcapaciteit hebben we ook aanhangwagens beschikbaar. Bovendien bieden we een assortiment aan accessoires om uw reis of transport nog soepeler te laten verlopen.

Wat uw transportbehoefte ook is, bij ons vindt u altijd een passende oplossing. We kijken ernaar uit om u van dienst te zijn!


whatsapp icon