Bestelbus huren


Bestelbus huren? Let op: per 12-1-2023 zijn onze prijzen aangepast!
De borg bedraagt € 200,00 ongeacht wat voor voertuig er gehuurd wordt.

Het plannen van een verhuizing, het vervoeren van grotere voorwerpen of het organiseren van een evenement gaat vaak hand in hand met de noodzaak van betrouwbaar vervoer. Autoverhuur Drenthe is dan ook dé aangewezen partner wanneer u kiest voor een bestelbus huren. Wij bieden scherpe tarieven, kwalitatieve voertuigen en een snelle service.

Een bestelbus huren bij Autoverhuur Drenthe staat gelijk aan zorgeloosheid en flexibiliteit. Of u nu zakelijk een bus nodig heeft voor het vervoeren van materialen of particulier een voertuig zoekt voor uw verhuizing: ons divers aanbod bestelbussen biedt uitkomst. We luisteren naar uw wensen en bieden een voertuig dat perfect bij uw situatie past. Met een helder en transparant huurproces, zonder verborgen kosten, stellen wij alles in het werk om uw ervaring positief en zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Onze bestelbussen

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Autoverhuur Drenthe: voor iedere vervoersvraag

De vraag naar de ideale bestelbus is net zo veelzijdig als onze klanten. Daarom bieden wij een breed scala aan mogelijkheden wanneer u kiest voor een bestelbus huren. Ons aanbod van bestelbussen is divers en op maat gesneden voor verschillende behoeften. Of het nu gaat om de omvang, het laadvermogen of de specificaties van de bestelbus; we hebben het allemaal. Onze voertuigen zijn voorzien van de meest recente technologie op het gebied van veiligheid, comfort en duurzaamheid. Zo profiteert u altijd van een veilige en prettige rit. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u een bestelbus huren voor al uw transportklussen. 

Wilt u een verhuisbusje huren in de regio Drenthe?

Wilt u een bestelbus huren voor een verhuizing? Dan bent u aan het juiste adres! Onze verhuisbussen bieden ruime, praktische oplossingen om uw persoonlijke bezittingen, meubelen en andere spullen veilig en efficiënt te vervoeren. Een verhuisbusje huren biedt ook de gelegenheid om uw verhuizing zelf in handen te nemen en te bepalen hoe en wanneer uw spullen worden verplaatst. Zo kunt u de verhuisdag op uw eigen tempo doen, zonder tijdsdruk van externe verhuisbedrijven.

Ook voor het klussen en renovaties kan een bestelbus huren handig zijn. Zo kunt u eenvoudig bouwmaterialen zoals hout, tegels en gereedschap vervoeren. Van compacte, wendbare modellen voor de snelle klus tot grotere verhuizingen of transporten; bij Autoverhuur Drenthe vindt u precies wat u zoekt.

Huur een bestelbus: wij staan voor u klaar

Wilt u een bestelbus huren en zijn er bijzondere wensen of eisen waar rekening mee gehouden moet worden? Ons deskundige team staat voor u klaar om samen de beste optie voor uw situatie te bepalen. We denken met u mee en bieden praktische oplossingen, zoals extra verhuismaterialen of aanvullende verzekeringsopties. Om zo iedere rit, kort of lang, een succes te maken.

Heeft u vragen over een bestelbus huren of wilt u meer informatie over het verhuurproces? Neem dan gerust contact met ons op! Autoverhuur Drenthe is uw betrouwbare partner voor iedere kilometer. Neem ook gerust een kijkje bij onze bakwagens, en 6 personenbestelbus