Opel Corsa Electric huren

4 Klasse: BB
Zitplaatsen: 5
fuel-iconBrandstof: Electrisch
Automatic
Meerprijs per km: € 0,17
Veelgestelde vragen
Dag
€ 60,-
Weekend
€ 108,-
Week
€ 378,-
Prijzen zijn inclusief btw
Huur nuFAQHuur nu
Met zijn futuristische design, technologie afkomstig van auto's uit een hoger segment en toekomstbestendige elektrische aandrijving tovert de nieuwe Opel Corsa Electric dagelijks een glimlach op je gezicht! De nieuwe Opel Corsa Electric huur je al vanaf € 60 p/d. 
 
De accu van de Opel Corsa-e heeft een capaciteit van 50 kWh. Daarvan is 46,3 kWh daadwerkelijk te gebruiken. Hiermee wordt in de praktijk een geschatte actieradius van ongeveer 295 kilometer gehaald. De daadwerkelijke actieradius is echter sterk afhankelijk van factoren als rijgedrag, klimaat en route.

Bij het huren van de Opel Corsa krijgt u van ons een laadpas mee van de ANWB.
Met de ANWB Laadpas krijg je toegang tot meer dan 500.000 laadpunten in binnen- én buitenland. Met de bijbehorende app vind je simpel de meest voordelige laadpaal in de buurt en kan je het opladen starten en stoppen. 

Waarom een Opel Corsa Electric huren bij Autoverhuur Drenthe in Assen/Drenthe?

De keuze voor een huurauto in Assen/Drenthe is niet zomaar gemaakt. Er zijn verschillende factoren waar je rekening mee moet houden, zoals prijs, comfort, brandstofefficiëntie en service. Als je op zoek bent naar de perfecte combinatie van deze factoren, dan is een Opel Corsa Electric huren huren bij Autoverhuur Drenthe dé ideale optie.

Compact en comfortabel

De Opel Corsa Electric huren staat bekend om zijn compacte formaat en toch verrassend ruime interieur. Het is de perfecte auto voor zowel stadsritjes als langere tochten door het prachtige Drentse landschap. Door het compacte formaat manoeuvreer je eenvoudig door smalle straatjes en vind je makkelijk een parkeerplek in het bruisende Assen of in de kleinere dorpen van Drenthe.

Zuinig en milieuvriendelijk

Bij het kiezen van een huurauto is het brandstofverbruik vaak een belangrijke overweging. De Opel Corsa Electric huren staat bekend om zijn uitstekende brandstofefficiëntie, waardoor je niet alleen bespaart op brandstofkosten, maar ook een milieubewuste keuze maakt. In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, is dit een uitstekende keuze voor milieubewuste reizigers.

Ongeëvenaarde service van Autoverhuur Drenthe

Autoverhuur Drenthe s heeft jarenlange ervaring in de verhuurbranche en staat bekend om zijn uitmuntende service. Van het moment van reserveren tot de teruggave van de auto, je kunt rekenen op een vlotte en klantvriendelijke ervaring. Daarnaast is Drenthe Tours gevestigd in Assen, het hart van Drenthe, waardoor je snel en eenvoudig de hele regio kunt verkennen.

Voordelig tarief

Een ander groot voordeel van het huren van een Opel Corsa Electric huren bij Autoverhuur Drenthe is het voordelige tarief. Dankzij de efficiënte bedrijfsvoering van Drenthe Tours kunnen ze hun klanten scherpe prijzen bieden. Hierdoor krijg je waar voor je geld en kun je optimaal genieten van je verblijf in Assen en Drenthe.

Ontdek Assen en Drenthe

Drenthe biedt een unieke combinatie van natuur, cultuur en geschiedenis. Met de Opel Corsa Electric huren van Autoverhuur Drenthe ontdek je gemakkelijk alle hoogtepunten van de regio. Of je nu het TT Circuit in Assen wilt bezoeken, een wandeling wilt maken door het Nationaal Park Dwingelderveld of de historische hunebedden wilt bewonderen, met de Toyota Aygo kom je overal.

Concluderend, of je nu voor zaken, plezier of een combinatie van beide naar Assen/Drenthe reist, de Opel Corsa Electric huren van Autoverhuur Drenthe is de beste keuze. Maak je trip comfortabel, betaalbaar en onvergetelijk door te kiezen voor de kwaliteit en service van Drenthe Tours.