Autoverhuur Vries

Auto huren in Vries? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Vries!

Auto huren in Vries

Opzoek naar auto verhuur in Vries? Daarvoor moet u natuurlijk bij AutoverhuurDrenthe zijn! Bij ons vindt u een ruime collectie met goedkoop auto en bus verhuur. Een auto huren in Vries bij AutoverhuurDrenthe is gemakkelijk en simpel. Bij ons kunt u al terecht om een auto te huren vanaf €30,- per dag. Als u een auto wilt huren bij AutoverhuurDrenthe profiteert u van 200 vrije kilometers per dag!

Een auto huren in Vries? Neem gerust contact op.

Voor elke situatie het juiste vervoer

U kunt een auto huren om de omgeving van Vries en omstreken te verkennen en om snel van a naar b te komen, perfect voor een weekend weg met het gezin of een kleine groep vrienden. Maar wist u dat u bij ons ook verschillende handige personenbussen en bestelbussen kunt huren? Met ons brede aanbod in auto -en busverhuur hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte wagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Compacte personenauto’s

Gaat u binnenkort op pad en bent u op zoek naar betrouwbaar en goedkoop autoverhuur? Dan heeft u bij AutoverhuurDrenthe keuze uit twee personenauto’s. De personenauto’s van AutoverhuurDrenthe in Vries zijn compact. Zo kunt u een auto huren die perfect aansluit op uw activiteiten. Heeft u geen grote auto nodig? Dan is onze Toyota Aygo wellicht een uitkomst. Ook hebben wij de Volkswagen UP, vooral handig als u van plan bent veel in steden te rijden. Daarnaast zijn deze compacte huurauto’s ook erg zuinig qua verbruik, hierdoor kunt u zonder problemen lange afstanden afleggen.

Personenauto huren in Vries? Bekijk ons aanbod.

Personenbus huren in Vries?

Bent u opzoek naar autoverhuur voor een grotere groep? Dan is één van onze personenbussen een uitkomst! Perfect om met de familie of een grote groep vrienden op pad te gaan. Bij AutoverhuurDrenthe kunt u kiezen uit verschillende personenbussen. Wilt u graag een handgeschakelde bus huren? Dan is onze Renault Traffic of Volkswagen Transporter perfect! Deze bussen kunnen tot 9 personen vervoeren en zijn erg ruim van binnen. Rijdt u liever in een automaat? Dan is de Peugeot Expert Traveller een uitstekende wagen voor u! Deze bus heeft maar liefst 8 zitplaatsen en airco.

Personenbus huren in Vries? Bekijk ons aanbod.

Uw veiligheid is prioriteit

Wanneer u een auto huurt bij AutoverhuurDrenthe, is veiligheid key! Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Betrouwbare auto huren? Neem gerust contact op.