Autoverhuur Smilde

Auto huren in Smilde? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Smilde!

Auto huren in Smilde

Op zoek naar autoverhuur Smilde? Daarvoor moet u natuurlijk bij Autoverhuur Drenthe zijn! Een auto huren in Smilde bij Autoverhuur Drenthe is eenvoudig geregels. Bij ons vindt u een breed aanbod aan huurauto’s en huurbussen. Vanaf €30,- per dag kunt u al een auto huren om Smilde en omstreken te verkennen. Als u een auto wilt huren bij Autoverhuur Drenthe profiteert u tevens van 200 vrije kilometers per dag!

Op zoek naar autoverhuur Smilde? Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Meer dan alleen autoverhuur

Bij Autoverhuur Drenthe kunt u altijd terecht als u een auto wilt huren in Smilde. Maar bij ons kunt u veel meer vinden dan alleen huurauto’s. Bij ons bent u ook op het juiste adres voor bestelbusjes en aanhangers!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Ontdek Smilde in een huurauto

Tijdens uw bezoek aan Smilde kan het zo zijn dat u toch een ander dorp in de buurt wilt bezoeken. U kunt een auto huren om deze omgeving van Smilde en omstreken te verkennen en om snel van A naar B te komen, perfect voor een weekend weg met het gezin of een kleine groep vrienden. Met ons brede aanbod in auto- en bus verhuur hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte wagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op,

Compacte personenauto huren?

De personenauto’s van Autoverhuur Drenthe in Smilde zijn compact en zuinig. Zo kunt u een auto huren die past bij uw activiteiten. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u kiezen uit twee compacte auto’s. Heeft u geen grote auto nodig? Dan is onze Toyota Aygo wellicht een uitkomst. Ook hebben wij de Volkswagen UP, handig voor in smallere straten en parkeerplekken door het formaat.

Een personenauto huren met meer ruimte? Kies dan voor onze Peugeot 308. Een heerlijke auto met voldoende ruimte. Hij beschikt over 5 zitplaatsen met een grote kofferbak, ideaal voor een ritje met vrienden of familie!

Personenauto huren in Smilde? Bekijk ons aanbod

Personenbus huren in Smilde?

Bent u opzoek naar autoverhuur voor een grotere groep? Dan is één van onze personenbussen een uitkomst! Perfect om met de familie of een grote groep vrienden erop uit te gaan. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u verschillende personenbussen huren. Wilt u graag een handgeschakelde bus huren? Dan is onze Renault Traffic of Volkswagen Transporter een goede keus! Deze bussen kunnen tot 9 personen vervoeren en zijn erg ruim vanbinnen. Toch liever rijden in een automaat? Dan is de Peugeot Expert Traveller een uitstekende wagen voor u! Deze bus heeft maar liefst 8 zitplaatsen en airco.

Personenbus huren in Smilde? Bekijk ons aanbod.

Zonder zorgen een auto huren?

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Betrouwbare auto huren? Neem gerust contact op.