Autoverhuur Rolde

Auto huren in Rolde? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Rolde!

Autoverhuur Rolde

Wilt u een auto huren in Rolde? Bij Autoverhuur Drenthe bent u op de juiste plek! Ook autoverhuur Rolde is gemakkelijk en simpel geregeld bij Autoverhuur Drenthe. Bij ons kunt u al terecht om een auto te huren vanaf €30,- per dag. Wij bieden verschillende auto’s, bussen en aanhangwagens aan. Zo kunt u een auto of bus huren die aansluit op uw eisen en wensen. Wanneer u een auto of bus bij ons komt huren, krijgt u doorgaans 200 vrije kilometers per dag!

Meer weten over autoverhuur Rolde? Neem gerust contact op

Ontdek Rolde in een huurauto

Met ons brede aanbod in auto- en busverhuur hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte wagen. U kunt een auto huren om de omgeving van Rolde te verkennen, een leuk uitje voor een weekend weg met het gezin of een kleine groep vrienden.

Personenauto huren in Rolde?

Wilt u een personenauto huren in Rolde? Bij Autoverhuur Drenthe vindt u verschillende compacte personenauto’s om te huren, voor bijvoorbeeld een vakantie. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u kiezen uit twee compacte auto’s. Heeft u geen grote auto nodig? Dan is onze Toyota Aygo wellicht een uitkomst. Ook hebben wij de Volkswagen UP, handig voor in smallere straten en parkeerplekken dankzij zijn compacte formaat.

Een personenauto huren met meer ruimte? Kies dan voor onze Peugeot 308. Een heerlijke auto met voldoende ruimte. Hij beschikt over 5 zitplaatsen met een grote kofferbak, ideaal voor een vakantie of weekendje weg.

Personenauto huren in Rolde? Bekijk ons aanbod.

Personenbus huren in Rolde?

Bent u op zoek naar autoverhuur voor een grotere groep? Dan is één van onze personenbussen een uitkomst! Perfect om met de familie of een grote groep vrienden erop uit te gaan. Bij Autoverhuur Drenthe kunt u kiezen uit verschillende personenbussen. Wilt u graag een handgeschakelde bus huren? Dan is onze Renault Traffic of Volkswagen Transporter een goede keus! Deze bussen kunnen tot 9 personen vervoeren en zijn erg ruim van binnen. Toch liever rijden in een automaat? Dan is de Peugeot Expert Traveller een uitstekende wagen voor u! Deze bus heeft maar liefst 8 zitplaatsen en airco.

Personenbus huren in Rolde? Bekijk ons aanbod.

Zonder zorgen een auto huren?

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag nu direct een offerte aan.