Autoverhuur Norg

Auto huren in Norg? Autoverhuur Drenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Norg!

Auto huren in Norg

Bent u op zoek naar autoverhuur Norg? Bij AutoverhuurDrenthe bent u op het juiste adres om een auto te huren in Norg en omstreken. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie aan huurauto’s. Van een auto tot een aanhanger, wij hebben het! Door ons laag tarief en de lokale bereikbaarheid, is een auto huren in Norg nog nooit zo interessant geweest. Vanaf €30,- per dag heeft u al een auto gehuurd. Wanneer u een auto huurt in Norg, profiteert u van 200 vrije kilometers per dag!

Een auto huren in Norg? Neem gerust contact op

Voor elke situatie het juiste vervoer

Een auto huren in Norg voor een uitje? Of heeft u tijdelijk geen auto beschikbaar? Voor elke situatie bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Norg is een prachtig dorpje dat dichtbij de hoofdstad van Drenthe ligt, Assen. Wilt u liever een auto huren in Assen? Ook persoonsbussen of aanhangers verhuren wij, optimaal voor verhuizingen.

Met ons brede aanbod in auto -en busverhuur hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte wagen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op

Compacte personenauto’s

Gaat u binnenkort op pad en bent u op zoek naar betrouwbaar en goedkoop autoverhuur in Norg? Dan heeft u bij AutoverhuurDrenthe keuze uit twee personenauto’s. De personenauto’s van AutoverhuurDrenthe in Norg zijn compact. Zo kunt u een auto huren die perfect aansluit op uw activiteiten. Heeft u geen grote auto nodig? Dan is onze Toyota Aygo wellicht een uitkomst. Ook hebben wij de Volkswagen UP, vooral handig als u van plan bent veel in steden te rijden. Daarnaast zijn deze compacte huurauto’s ook erg zuinig qua verbruik, hierdoor kunt u zonder problemen lange afstanden afleggen.

Heeft u toch liever een maatje groter? Kies dan voor onze Peugeot 308. Een heerlijke auto met voldoende ruimte. Hij beschikt over 5 zitplaatsen met een grote kofferbak, ideaal voor een ritje met vrienden of familie!

Personenauto huren in Norg? Bekijk ons aanbod

Personenbus huren in Norg?

Bent u opzoek naar autoverhuur voor een grotere groep? Dan is één van onze personenbussen een uitkomst! Perfect om met de familie of een grote groep vrienden op pad te gaan. Bij AutoverhuurDrenthe kunt u kiezen uit verschillende personenbussen. Wilt u graag een handgeschakelde bus huren? Dan is onze Renault Traffic of Volkswagen Transporter perfect! Deze bussen kunnen tot 9 personen vervoeren en zijn erg ruim van binnen. Rijdt u liever in een automaat? Dan is de Peugeot Expert Traveller een uitstekende wagen voor u! Deze bus heeft maar liefst 8 zitplaatsen en airco.

Personenbus huren in Norg? Bekijk ons aanbod.

Uw veiligheid is prioriteit

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Betrouwbare auto huren? Neem gerust contact op.