Autoverhuur Emmen

Auto huren in Emmen? AutoverhuurDrenthe biedt de oplossing om uw Auto te huren in Emmen!

Auto huren Emmen

Bent u voor uzelf of voor uw bedrijf op zoek naar gemakkelijk en betaalbaar autoverhuur? Dan bent u bij AutoverhuurDrenthe op het juiste adres! Een auto huren in Emmen bij AutoverhuurDrenthe is gemakkelijk en simpel. Bij ons kunt u al terecht om een auto te huren vanaf €24,- per dag. Wij beschikken over een ruime collectie met goedkoop auto en bus verhuur. Als u een auto wilt huren bij AutoverhuurDrenthe profiteert u van 200 vrije kilometers per dag!

Een auto huren in Emmen? Neem gerust contact op

Altijd het juiste vervoer

U kunt een auto huren om in Emmen en omstreken snel van a naar b te komen. Wij bieden ook autoverhuur aan in het compacte segment. Deze personenauto’s zijn perfect voor de grote steden door hun kleine draaicirkel en compacte uitvoering. Maar wist u dat u bij ons ook verschillende handige personenbussen en bestelbussen kunt huren? Met ons brede aanbod in auto -en busverhuur hebben wij voor iedere gelegenheid een geschikte wagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op

Compacte personenauto huren

Gaat u binnenkort richting Emmen en bent u op zoek naar betrouwbaar en goedkoop autoverhuur? Dan heeft u bij AutoverhuurDrenthe keuze uit twee personenauto’s. De personenauto’s van AutoverhuurDrenthe in Emmen zijn compact en erg handig. Voor elke situatie hebben wij aansluitend auto verhuur. Zo kunt u een auto huren die perfect aansluit op uw activiteiten. Heeft u geen grote auto nodig? Dan is onze Toyota Aygo een goede keuze. Ook hebben wij de Volkswagen UP, vooral erg handig als u vooral in de steden gaat rijden. Daarnaast zijn deze compacte huurauto’s ook erg zuinig qua verbruik, hierdoor kunt u zonder problemen lange afstanden afleggen.

Heeft u toch liever meer ruimte en opslag? Kies dan voor onze Peugeot 308. Een heerlijke auto met uitstekend comfort. Deze auto beschikt over 5 zitplaatsen en een grote kofferbak, perfect voor een ritje met familie of vrienden!

Personenauto huren in Emmen? Bekijk ons aanbod

Personenbus huren in Emmen?

Bent u opzoek naar autoverhuur om met een grotere groep op pad te gaan? Dan is één van onze personenbussen een uitkomst! Onze personenbussen zijn perfect om met collega’s, familie of vrienden op pad te gaan. Bij AutoverhuurDrenthe kunt u kiezen uit verschillende personenbussen. Wilt u graag een handgeschakelde bus huren? Dan is onze Renault Traffic of Volkswagen Transporter perfect! Deze bussen kunnen tot 9 personen vervoeren en zijn erg ruim van binnen. Rijdt u liever in een automaat? Dan is de Peugeot Expert Traveller een uitstekende wagen voor u! Deze bus heeft maar liefst 8 zitplaatsen en airco.

Personenbus huren in Emmen? Bekijk ons aanbod.

Aanhanger huren

Bent u in de nabije toekomst een aanhanger nodig? Dan bent u bij AutoverhuurDrenthe aan het juiste adres! Naast autoverhuur bieden wij ook aanhanger verhuur aan. Bij ons heeft u de keuze uit open en gesloten aanhangers. De open aanhanger komt inclusief met een afdeknet zodat u veilig onderweg kunt met de aanhanger. Naast aanhangers verhuren wij ook paardentrailers. Perfect om maximaal twee van uw paarden veilig van a naar b te vervoeren.

Aanhanger huren? Neem gerust contact op

Uw veiligheid is prioriteit

Wij werken alleen met APK-gekeurde auto’s en bussen om de veiligheid van u en mogelijk uw gezin te waarborgen. Op deze manier kunt u van uw vakantie of weekendje weg zonder zorgen genieten. Autoverhuur Drenthe is aangesloten bij de BOVAG, dit betekent dat er vakkundig wordt gekeken naar onze auto’s en bussen om de betrouwbaarheid te waarborgen.

Betrouwbare auto huren? Neem gerust contact op.